veritable plaer d'amor (Catalan Edition) por Justice Blessing

veritable plaer d'amor (Catalan Edition) por Justice Blessing

Titulo del libro : veritable plaer d'amor (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : August 17, 2018
Autor : Justice Blessing
Número de páginas : 364

veritable plaer d'amor (Catalan Edition) de Justice Blessing está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Justice Blessing con veritable plaer d'amor (Catalan Edition)

Fa unes setmanes que Dustin tenia un sexe anal i Brandon no estaria a casa durant quatre setmanes més. No havia estat amb les germanes i encara estava perseguit per l'escena amb Rick i Tyler. El concert de consultoria s'havia embolicat i ara estava a casa durant la setmana demanant als clients potencials. La seva esposa Margaret va continuar sent una bona amant i la seva rutina va ser sexe durant els caps de setmana. Només desitjava que entretés el sexe anal.
Era l'última setmana d'octubre i el diumenge a la tarda, Dustin i Margaret es menjaven fora. Es van sorprendre quan Tyler, l'amiga de Brandon, esperava a la taula. Tots els cambrers portaven camises blanques i pantalons negres. Dustin va adonar-se que el cul de Tyler estava en els pantalons negre i es va tornar a veure el dia en què el va veure desnudo tenint relacions sexuals amb Rick.
"Tyler, no sabia que has treballat aquí", va dir Dustin.
"Acabo de començar fa una setmana. És a temps parcial, encara assisteixo a la universitat de la comunitat. Com és Brandon?"
Margaret va respondre: "Oh està fent bé a l'escola, està estudiant molt, serà a casa d'Acció de Gràcies en poques setmanes".
"Esperaré veure-ho durant el descans. T'agradaria prendre alguna cosa abans de fer-ho?"
"Segur, tindré una copa de cabernet i Margaret un chardonnay".
Tyler es va dirigir cap al bar per aconseguir els vins i Dustin el va mirar de prop. El cul de Tyler es veia
molt bé en els pantalons ajustats i les natges enrotllades i ondades amb cada pas. Durant tot l'àpat, Dustin va continuar veient el cul tallat. En un moment, Margaret es va excusar d'usar la sala de dames . Dustin va preguntar a Tyler sobre la taula.
"Tindré un altre vi. Vaig a dir-li a Brandon que li demanava".
"Sí, em trobo a faltar. M'ha agradat anar a la casa i sortir a la piscina. Vaig a obtenir el vi".
Tyler no sabia per què, però Dustin el feia nerviós. Va tornar amb la copa de vi i Dustin va tornar a parlar.
"És una mica fred per a la piscina, tot i que s'escalfa. Encara vull fer una nedada i després pujar al jacuzzi. Et convidem a venir alguna vegada si vols utilitzar la piscina i la banyera d'hidromassatge".
"Gràcies", va respondre Tyler nerviósament.
"Tyler, sé que ets gai. Estic genial amb això. Et vaig veure i Brandon diverses vegades a la coberta de la piscina tenint relacions sexuals. També us vaig veure i Rick a la banyera d'aigua calenta. No us preocupeu, sóc genial amb tot això ".
"